KATALOG FILII SŁOMCZYN

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 1 pozycję o tematyce: Makaron
Filia w Słomczynie                                        MARC21 Mistrzowie makaronu : sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto
Tytuł oryginału: "Mastering pasta : the art and practice of handmade pasta, gnocchi, and risotto,".
"Sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto "

POZ/ODP:

Marc Vetri, David Joachim ; zdjęcia Ed Anderson ; tłumaczenie Dorota Malina.

ADRES WYD.:

Kraków : Znak JednymSłowem, 2021.

HASŁA:

  1. Kuchnia włoska
  2. Makaron
  3. Risotto
  4. Książka kucharska
  5. Poradnik
  6. Publikacja bogato ilustrowana

WYDANIE:

Wydanie I.

OPIS FIZYCZ.:

271, [1] strona : fotografie ; 26 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

004000215273

21527

UWAGI:

Tekst także na wyklejkach. Bibliografia na stronach 264-265. Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW